Кураторська робота з студентами механіко-технологічного факультету

28 вересня 2023 року
   Науково-педагогічні працівники кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві у вересні ц.р. проводили кураторські години на запланованих згідно затвердженого графіка зустрічах. Вони зустрілись у очному та дистанційному режимах з студентами групи АІ-2302 (наст. Білько Т.О.), АІ-2301 (наст. Ребенко В.І.), АІ-2303 (наст. Єременко О.І.), АІ-2101 (наст. Хмельовський В.С.), ТТ-2207ст (наст. Марчишина Є.І.), АІ-2203м ТТТ (наст. Потапова С.Є.), АІ-2103 (наст. Зубок Т.О.), АІ-2104 с.т. (наст. Мотрич М.М.),
   Науково-педагогічні працівники обговорили з студентами важливі питання навчального процесу. Куратори 1 курсу Віктор Ребенко, Тамара Білько, Олександр Єременко, провели студентам екскурсію по НУБІП, відвідали бібліотеки, музеї, ботанічний сад.
    Розмова йшла про відвідування занять, майбутню проміжну атестацію знань, готовність студентів до навчання в умовах воєнного стану. Частина студентів незабаром змінить очний режим навчання на дистанційний та навпаки, тому важливо було обговорити умови навчання та проживання у важкий для всіх час і за можливості - вирішити назрілі проблеми.

    Студенти розповіли про своє місцезнаходження та умови проживання, можливості користування навчальним порталом та успіхами у навчанні. Куратори вкотре наголосили щодо активізації відвідування студентами онлайн – занять та виконання завдань на платформі elearn. Не зважаючи на складнощі, пов’язані з воєнним станом, усі студенти одноголосно висловили своє бажання навчатися та успішно закінчити семестр.
  Спілкування кураторів з студентами стосувалось також питань підготовки до занять, відпрацювання пропущених занять з поважних причин, майбутніх екскурсій, влаштування побуту, особистої безпеки в період повітряної тривоги тощо.
   Куратори на перших зустрічах також провели студентам інструктаж з безпеки життєдіяльності в умовах війни, наголосили на безпечній поведінці в стінах університету, у гуртожитку, під час відпочинку та переміщенні.

 

Євгенія Марчишина, доцент кафедри ОПБСТ

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook