Про стендові презентації для студентів Ірпінського фахового коледжу НУБіП України

29 вересня 2023, 12:28

      На сьогодні так звані стендові презентації набувають все більшого поширення як серед наукових кіл, так і в освіті, зокрема, при проведенні науково-практичних конференцій чи представленні кваліфікаційних робіт студентів.
    Оскільки в НУБіП України вже кілька років попередній захист магістерських робіт проводиться у форматі стендових презентацій, з ініціативи та підтримки декана факультету інформаційних технологій, професора, Олени Глазунової, 27.09.2023 відбулась тематична онлайн зустріч з викладачами та студентами Ірпінського фахового коледжу НУБіП України, де ця практика буде запроваджена вперше.
     Досвідом підготовки плакатів (постерів) для представлення результатів досліджень студентів ділилась Олена Кузьмінська, професор кафедри інформаційних систем і технологій.

     У якості підготовки, що відповідає моделі перевернутого навчання, Олена Кузьмінська запропонувала учасникам переглянути запис вебінару (https://www.youtube.com/watch?v=8nS44T9mreA), що проводився для студентів НУБіП України в рамках вивчення дисципліни «Наукові комунікації у дослідженнях магістрів».

     

     Для організації інтерактиву та обговорень під час онлайн зустрічі Олена Кузьмінська підготувала короткі опитувальники, приклади постерів, а також шаблони та інструменти для їх створення.

     Сподіваємось, пропоновані матеріали і коментарі були корисними для учасників зустрічі, адже ми завжди готові ділитись досвідом, оскільки якісна освіта залежить від кожного!

Олена Кузьмінська,
професор кафедри інформаційних систем і технологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook