Магічна сила театру!

3 жовтня 2023 року

   Студенти 1 та 2 груп I курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» відвідали театр драми і комедії на лівому березі Дніпра.


  Серед театрів нашої країни, цей Київський театр займає особливе місце. Він виник на хвилі демократичних змін в суспільстві в кінці 70-х років минулого століття. Засновником театру був народний артист України Едуард Митницький. В різні часи в театрі працювали відомі, популярні актори та режисери, які створювали неймовірні, незвичайні вистави, що подобались і дуже полюбились поціновувачам театрального мистецтва. І сьогодні в театрі працює чудова команда творців прекрасних вистав, які блискуче сприймають як люди старшого покоління, так і молоді глядачі.

 

 

 
  Студенти із захопленням подивились комедію «Ідеальна пара». Отримали масу позитивних емоцій та приємні враження. Всі проблеми, неприємності відійшли в театрі на другий план, бо ми з великою цікавістю спостерігали за всіма перипетіями героїв вистави та розплутуванням складних делікатних становищ. Настрій після вистави ще довго був піднесеним. Ми обов’язково будемо продовжувати відвідувати театри нашого міста. Запрошуємо з нами! 

 

Куратор I курсу 1, 2 груп ФЗРБтаЕ, спеціальності 202 «Захист і карантин рослин»,
доцент кафедри ентомології, інтегрованого захисту та карантину рослин
Ольга Дмитрієва

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook