На факультеті ветеринарної медицини НУБіП України продовжується робота з поповнення науково-педагогічного складу молодими науковцями

30 вересня 2023 року

На факультеті ветеринарної медицини НУБіП України продовжується робота з поповнення науково-педагогічного складу молодими науковцями. Так, 29.09.2023 року троє здобувачів ОНП «Ветеринарна санітарія, гігієна і експертиза» здобули освітньо-науковий ступінь доктор філософії за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».
Дисертаційну роботу на тему «Клініко-гематологічні показники, особливості метаболізму та якість м’яса гонадоектомованих півнів за різних термінів вирощування» впродовж 2018–2023 р.р. виконав Чеверда Іван Михайлович під керівництвом доктора біологічних наук, професора, члена-кореспондента НААН, професора кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька Захаренка Миколи Олександровича.

Дисертаційну роботу на тему «Санітарно-гігієнічна оцінка застосування препарату наносрібла в носіях на основі полімер/неорганічних гібридів курям-несучкам» впродовж 2018–2023 р.р. виконала Довбня Юлія Юріївна під керівництвом доктора ветеринарних наук, професора, професора кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька Шевченко Лариси Василівни.

Дисертаційну роботу на тему «Вплив барвників жовтків на якість і безпечність курячих яєць за різних режимів зберігання» впродовж 2018–2023 р.р. виконав Гончар Віталій Володимирович під керівництвом доктора ветеринарних наук, професора, професора кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька Якубчак Ольги Миколаївни.


Шановні Іване Михайловичу, Юліє Юріївно та Віталіє Володимировичу!

Колектив кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька щиро вітає Вас із успішним захистом Ваших дисертаційних робіт і здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 21 «Ветеринарна медицина» та спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Бажаємо Вам міцного здоров’я, подальших творчих успіхів на науковій і педагогічній ниві. Ми впевнені, що Ви будете продовжувати славні традиції нашого рідного факультету та примножувати його здобутки.

Дякуємо збройним силам України за можливість навчати, навчатися, проводити наукові дослідження та підвищувати кваліфікаційний рівень! Слава ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook