Спланували діяльність на жовтень та відзначили кращих з нагоди прийдешніх свят

29 вересня 2023 року

 

  29 вересня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада з планування діяльності на жовтень та реалізації програми енергозбереження. Перед початком засідання, ректор привітав сьогоденних іменників – ювіляра проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Квашу та начальника науково-дослідної частини Володимира Отченашка.

 

  Очільник університету Станіслав Ніколаєнко вручив нагороди науково-педагогічним працівникам та співробітникам університету з нагоди Дня працівників освітиОлексію Банному, Людмилі Гунько, Анні Лихач, Віктору Миронюку, Наталії Циганковій, Ірині Артмечук, Вікторії Мельник, Ірині Постовій, Світлані Авраменко, Віктору Андрющенку, Оксані Витриховській, Ларисі Карпенко, Наталії Козупиці, Ірині Лучко, Аліні Менчинській, Олександру Окушко, Ользі Рубан, Анні Сальніковій, Світлані Ситник, Анастасії Іванюті.

  Проректор з навчально-науково-виробничої роботи та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про реалізацію програми енергозбереження в університеті за серпень 2023 року. Загалом же, підрозділами були дотримані доведені ліміти на використання електроенергії, води. На початку опалювального сезону і зважаючи на вартість комунальних послуг та енергоносіїв ліміти будуть переглянути і змінені. Аби втриматися в межах доведеного бюджету – маємо економно споживати. З поміж традиційних завдань для керівників підрозділів, комендантів навчальних корпусів та завідувачів гуртожитків, ректор доручив Валерію Іщенку розробити проекти спорудження сонячних електростанцій та геліоколекторних систем для забезпечення потреб корпусів та гуртожитків.

 

 

  Проректори з науково-педагогічної діяльності та розвитку Сергій Кваша, науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко, начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко, начальник навчального відділу Ярослав Рудик, учений секретар Оксана Барановська представили проект плану діяльності на жовтень.

 

 

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко привітав колектив з прийдешніми святами та озвучив ряд спільних завдань. Перше, збільшити кількість надходжень госпрозрахункових коштів від наукових досліджень, що важливо при бюджетуванні і отриманні коштів за формулою. Друге, провести додаткову інформаційну кампанію щодо важливості очного навчання. Третє, актуалізувати плани діяльності на випадок блекауту та роботи в осінньо-зимовий період. Четверте – дотримуватися безпеки праці, реагувати на повітряну тривогу. П’яте, проводити ярмарки вакансій для студентів.

 

Пресслужба
 

 
 
 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook