Кафедра хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка поповнилась новими докторами філософії

30 вересня 2023, 14:08
ФВМ НУБіП України

   Вітаємо з успішним захистом дисертацій на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 21 «Ветеринарна медицина» та спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» асистентів кафедри Гончара Віталія Володимировича і Довбню Юлію Юріївну, які відбулися сьогодні, 29 вересня 2023 р. на засіданні разової спеціалізованої вченої ради.
   Дисертаційну роботу на тему: «Вплив барвників жовтків на якість і безпечність курячих яєць за різних режимів зберігання» Гончаром Віталієм Володимировичом було виконано упродовж 218 – 2023 років під керівництвом доктора ветеринарних наук, професора Якубчак Ольги Миколаївни, професора кафедри ветеринарної гігієни імені професора А. К. Скороходька.

   Дисертаційну роботу на тему: «Санітарно-гігієнічна оцінка застосування препарату наносрібла в носіях на основі полімер/неорганічних гібридів курям-несучкам» Довбнею Юлією Юріївною було виконано упродовж 218 – 2023 років під керівництвом доктора ветеринарних наук, професора Шевченко Лариси Василівни, професора кафедри ветеринарної гігієни імені професора А. К. Скороходька.

   Вітаємо здобувачів і наукових керівників із успішним захистом та бажаємо позитивного втілення творчих і наукових задумів, професійного зростання, майбутніх наукових пошуків!

Колектив кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook