Члени наукового гуртка вивчають особливий вид проведення наукового дослідження – написання бакалаврської роботи

28 вересня 2023 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

          26 вересня 2023 р. відбулась запланована зустріч керівника наукового гуртка «Основи науових досліджень в агробізнесі» із його членами. Оскільки більшість учасників гуртка є студентами четвертого курсу, то тема заняття, цілком виправдано, стосувалась висвітленню ключових питань, які турбують студентів під час проведення наукового дослідження у форматі написання бакалаврської роботи.

Протягом заняття Олександр Файчук фахово пояснив слухачам, у чому полягає сутність бакалаврської роботи, розкрив її мету та завдання. Особливу увагу було звернуто на структуру, зміст та алгоритм виконання дослідження. Науковий керівник не лише показав студентам характерні відмінності між основними розділами бакалаврської роботи, але й навчив їх правильно вибудовувати її архітектоніку, виходячи із причинно-наслідкових зв’язків між розділами. Разом із тим, члени гуртка отримали знання про те, як слід формулювати висновки на основі одержаних результатів наукового дослідження. Також Олександ Файчук проінформував студентів про розподіл основних функціональних обов’язків між науковим керівником і здобувачем в процесі підготовки до захисту випускної бакалаврської роботи.

У якості домашнього завдання члени наукового гуртка, виходячи із обраної теми бакалаврської роботи, повинні сформулювати: мету роботи, завдання, наукову гіпотезу, об’єкт та предмет дослідження і скласти її зміст у відповідності до визначених раніше завдань.

  

Підготували:

к.е.н., доценти

кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

Олександр Файчук, Іван Міщенко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook