Ректорат: очне навчання для 2-3-курсників та підготовка до опалювального сезону

2 жовтня 2023, 10:00
  2 жовтня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відсьогодні на очне навчання прибули студенти 2-3 курсів бакалаврату, натомість магістри нового набору відбули на дистанційне. Питання безпеки і забезпечення якості освітнього процесу залишається найголовнішим.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на проведенні інтелектуальних заходах для студентів, спортивних змаганнях та роботі в гуртожитках.

 

  Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко доповів про участь наукових проектів вчених університету в конкурсі на державне фінансування. В навчально-дослідних господарствах на завершальному етапі збір соняшнику. В Українській лабораторії якості та безпеки продукції АПК проходять заходи, присвячені 20-річчю її створення.

  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик проінформував про початок проміжної атестації студентів бакалаврату. Цього тижня заплановані акредитації освітніх програм, ярмарок вакансій на факультеті аграрного менеджменту.

  Голова профспілкової організації Ростислав Тарасенко зупинився на сільськогосподарському ярмарку, який відбувся минулого тижня. Домовлено, що в разі надходження заявок до профкому, такі ярмарки будуть проводитися і надалі.

  Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький повідомив про проведення Школи українського республіканця наприкінці поточного тижня.

 

  Керівник відділу координації діяльності відокремлених підрозділів та заочного навчання Наталія Овдій повідомила про діяльність між кафедральних лабораторій, участь в засіданнях педагогічних рад коледжів, запланований виїзний моніторинг стану освітнього процесу у Бережанському фаховому коледжі. Тривогу викликає законопроект, згідно з яким коледжі виводяться зі складу університетів, відповідну роботу мають провести керівники коледжів з народними депутатами України.
  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на аудиті Рахункової палати. На контролі питання оформлення земельних ділянок, які передаються університету замість виділених під Національне військове меморіальне кладовище. За два тижні до Китаю відбувають науково-педагогічні працівники університету, де стартує навчальний семестр в нашій філії на базі університету Ліньї.

 

 

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про роботи на даху гуртожитку №2 та поточні аварійні ремонти. Також у фокусі проректора завершення підготовки до опалювального сезону.

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Ярославу Рудику – контролювати перехід студентів на очне навчання. Валерію Іщенку – посилити дотримання правил охорони праці та безпеки, розробити проект сонячної електростанції та геліоколекторів для потреб навчальних корпусів і гуртожитків. Володимиру Отченашку – завершити завантаження наукових проектів для участі в конкурсі на державне фінансування, внести пропозиції з призначення керівника навчально-дослідного господарства «Ворзель», супроводжувати акредитацію освітніх програм.

 

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook