Захоплюючий квест для першокурсників від наукової бібліотеки НУБіП України

3 жовтня 2023 року
НУБіП України

Здобувачі освіти групи АТ-2306 механіко-технологічного факультету в рамках дисципліни «Вступ до спеціальності та академічна доброчесність» продовжують знайомитися з університетом та відвідують цікаві місця НУБіП України.

 

 

 

Наступним місцем, яке відвідали здобувачі стала наукова бібліотека. Працівники бібліотеки ознайомили здобувачів із правилами користування бібліотекою, фондами читального й навчального абонементів, а також розповіли про сайт бібліотеки та особливості роботи з електронним каталогом і репозитарієм. Здобувачі дізналися про бібліотечний сервіс «Електронна доставка документів», за допомогою якого вже розіслано 7378 підручників і навчальних посібників в електронному форматі на 923 електроні адреси. Працівники бібліотеки розповіли про онлайн-анкету для першокурсників, де студенти вказують свою електронну адресу, факультет і спеціальність, і вже впродовж наступних двох днів отримують на власну електрону скриньку необхідні навчальні видання в електронному вигляді. Першокурсники дізналися, про наявність в бібліотеці вільного доступу до Wi-fi, а також можливість спілкування у дружній і теплій атмосфері за читанням книг, проведення інтелектуальних змагань.

Найбільше сподобався організований працівниками бібліотеки Квест, під час якого здобувачі ознайомились із каталогами, книгосховищем і абонементом, виконували цікаві і змістовні завдання та звичайно ж отримання подарунків. Дякуємо за проведений захід заступнику директора бібліотеки Неллі МАРКОВІЙ-ПИПКО.

 

Заступник декана
з навчальної
і виховної роботи
Оксана АЧКЕВИЧ

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook