Студенти Агробіологічного факультету посіли почесне третє місце на конкурсі «Пісня першокурсника»!

3 жовтня 2023 року

Цьогорічне змагання «Пісня першокурсника» мало патріотичний характер, адже метою заходу було пробудження української творчої сили та єднання нашого студентства.

Студенти 1 курсу 2 групи гідно представили Агробіологічний факультет гімном УПА «Зродились ми великої години», який був славнем усіх українських борців з комуністами та нацистами із 1932 року.

Учасники проявили себе як відповідальні та старанні студенти, бо самовіддано годувалися до заходу, відвідували усі репетиції. Також хочемо подякувати Кафедрі культурології НУБіП України за надання професійних порад щодо виступу дебютантів.Невідʼємною складовою наших досягнень також є робота заступника декана АБФ Віталія Коваленка і його чудова організація студентського колективу.



Хочемо відмітити роботу студентського куратора групи Валерія Ісакова, який наставляв та мотивував на перемогу студентів, вірив в їхні сили та можливості

.

Конкурс «Пісня першокурсника-2023» традиційно запамʼятається яскравими виконаннями і теплими спогодами про студентське життя!
Дякуємо нашим студентам за активну роботу й віру у світле майбутнє нашої держави, адже саме наша молодь є фундаментом патріотично-культурного українського майбуття!

Любов Тхорик,

Голова Сенату студентської організації Агробіологічного факультету,

Ангеліна Волощук,
Голова Інформаційного сектору Сенату студентської організації Агробіологічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook