Викладачі кафедри обліку та оподаткування вдосконалили свої знання та навички в галузі сучасного бухгалтерського програмного забезпечення

3 жовтня 2023 року
    Протягом двох тижнів, з 11 по 29 вересня 2023 року, викладачі кафедри обліку та оподаткування проходили курс підвищення кваліфікації з використання програми АGRI:Бухгалтерія на тему: «АGRI:Бухгалтерія - як складова екосистеми сучасного малого та середнього агробізнесу: новації для бізнесу, освіти та науки», яку презентувала компанія «AGRIANALYTICA».

    У курсі підвищення кваліфікації взяли участь та отримали сертифікати в.о. завідувача кафедри обліку та оподаткування, к.е.н., доцент Володимир ЛИТВИНЕНКО, д.е.н., професор Любов ГУЦАЛЕНКО, к.е.н., доцент Тамара ГУРЕНКО, к.е.н., доцент Оксана ДАНІЛОЧКІНА, к.е.н., доцент Світлана ДЕРЕВ’ЯНКО, к.е.н., доцент Людмила МЕЛЬЯНКОВА, к.е.н., доцент Катерина ШЕВЧУК та к.е.н., старший викладач Любов МИСЬКІВ.

     З метою розвитку, вдосконалення та модернізації своїх знань і навичок викладачі кафедри обліку та оподаткування детально вивчили роботу програми АGRI:Бухгалтерія, яка об'єднує аграріїв, фінансові установи, постачальників матеріально-технічних ресурсів, покупців сільськогосподарської продукції, інвесторів, донорів, страхові компанії та інші бізнеси з метою забезпечення доступу до фінансів, ринків та знань на засадах “Win-Win” для всіх її учасників.

    Для забезпечення високого рівня знань, умінь та отримання необхідних компетентностей і досягнення програмних результатів навчання, кафедра обліку та оподаткування постійно продовжує своє навчання.

   Особливо приємно відзначити, що головним модератором курсу по програмі АGRI:Бухгалтерія є випускниця освітньої програми "Облік і аудит" Юлія ДУДА, яка провела курс на високому рівні.
   Викладачі кафедри обліку та оподаткування і надалі планують вдосконалювати свої знання в галузі сучасного бухгалтерського програмного забезпечення для забезпечення високої якості навчання здобувачів освіти.
 
Оксана ДАНІЛОЧКІНА,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook