Декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков разом із студактивом завітали до Богуславського академічного ліцею №1

2 жовтня 2023 року
факультет землевпорядкування
  Напередодні Дня працівників освіти декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков спільно із студентським активом факультету завітали до Богуславського академічного ліцею №1 Богуславської міської ради Київської області. Візит ознаменувався низкою захоплюючих зустрічей з керівництвом закладу, освітянами, учнями 10-11 класів і загалом сприяв посиленню зв’язків між Університетом та академічною спільнотою ліцею.

  Візит розпочався із продуктивної зустрічі декана факультету землевпорядкування Тараса Євсюкова із директором Богуславського академічного ліцею №1 Катериною Івченко. Катерина Андріївна розповіла, що нині в ліцеї навчається 1212 учнів, а загальна чисельність персоналу – 132 співробітники. Головними профілями закладу є математичних та іноземна філологія. Ліцей пишається своїми учнями, які неодноразово виборювали призові місця на Всеукраїнських учнівських олімпіадах, ставали переможцями конкурсів науково-дослідницьких робіт МАН та ін. Під час зустрічі, обговорили також й особливості освітнього процесу в умовах воєнного стану. Керівник закладу підкреслила важливість очного навчання і схвально відгукнулася про практику НУБіП з організації освітнього процесу в умовах воєнного стану та пандемії.
  Щирі вітання вчителям та співробітникам ліцею з нагоди Дня працівників освіти озвучив Тарас Олексійович під час урочистостей. Привітання прозвучало не лише від його імені, а й від ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава Ніколаєнка. На знак подяки, ліцею презентували настінний годинник, ювілейне видання про факультет землевпорядкування та іншу атрибутику.

 

  Потому було спілкування з учнями десятих та одинадцятих класів. Тарас Олексійович поділився думками щодо вибору майбутньої професії, наголосив на важливості очного навчання, запросив на екскурсію до Університету, на Дні відкритих дверей. Крім того, він закликав ліцеїстів приєднуватися до консультаційно-підготовчих курсів з підготовки до ЗНО/НМТ, які стартують з 23 жовтня 2023 року (https://nubip.edu.ua/node/133054). Ознайомив школярів із перевагами здобуття вищої освіти в НУБіП України, перспективами вступу, навчання і працевлаштування за спеціальністю 193 «Геодезія та землеустрій».
  Заступник голови студентського самоврядування факультету землевпорядкування Софія Смаль та її колега Максим Буран надали ліцеїстам цінну інформацію про студентське життя, запропонували стати частиною академічної спільноти університету. Софія розповіла про можливості, які відкриваються перед студентами під час навчання, а Максим ділився враженнями про події та заходи, які влаштовує студентський актив: конкурси, квести, челенджі і т.д. Студентське життя сповнене різноманітних цікавих подій.

  Візит завершився цікавою сесією запитань і відповідей, де учні, зокрема Софія Гаман, Тетяна Скалозуб, Каріна Олексієнко та інші, мали можливість поставити запитання. Цікавили школярів умови проживання у студентських гуртожитках, його розміщення, стипендіальне забезпечення тощо. Цей інтерактивний сегмент дозволив безпосередньо обмінятися думками та ідеями, зробивши зустріч проникливою та живою.

  Загалом візит до Богуславського академічного ліцею №1 вирізнявся цікавістю, продуктивністю і є свідченням прагнення розвивати освітні зв’язки та надавати майбутнім студентам рекомендації на їхньому академічному шляху.


Олександр Шевченко,
заступник декана з навчальної та виховної роботи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook