Зустріч наставника з магістрами 1 року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

29 вересня 2023 року

27 вересня 2023 року у магістрів 1 року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» відбулась зустріч з наставником, кандидатом наук з державного управління, доцентом кафедри Анною Дергач.

 

Питань для обговорення було багато. В першу чергу, Анна Вадимівна ознайомила нас з новим, діючим вже з 02 жовтня 2023 року, графіком освітнього процесу, який затверджено наказом ректора від 11 серпня 2023 р. № 749. Саме з цього часу магістри 1 року навчання переходять на дистанційний формат навчання. Але до переходу на дистанційний формат навчання студентам магістратури необхідно зробити наступне:
• обрати керівника магістерської кваліфікаційної роботи та визначитись із темою;
• обравши тему магістерської кваліфікаційної роботи, завести та розпочати спільно із керівником заповнення «Індивідуального навчального плану студента магістратури»;
• обрати вибіркові дисципліни для вивчення упродовж другого та третього семестрів із запропонованого загальноуніверситетського переліку та переліку дисциплін за спеціальністю, запропонованого випусковими кафедрами;
• перевірити свій доступ до електронних навчальних курсів на порталі elearn.nubip.edu.ua та налагодити стабільний інтернет-зв`язок протягом періоду навчання;
• створити власну сторінку магістра (портфоліо) на сайті університету.

Також наставник групи наголосила на дотриманні термінів виконання вищезазначених кроків.

В допомогу магістру 1 року навчання: https://nubip.edu.ua/node/133751

Не оминуло увагою і інші організаційні питання, а саме: необхідність завершення постановки на військовий облік, оплата за навчання, виконання всіх навчальних завдань по дисциплінах, відвідування 04 жовтня 2023 року онлайн-Ярмарки професій, що організовує факультет аграрного менеджменту, дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні під час організації освітнього процесу в НУБіП України у 2023/2024 навчальному році тощо.

Також було підведено підсумки першого місяця навчання. Анна Вадимівна зконцентрувала увагу на високій явці студентів на парах. Ми, у відповідь, запевнили, що будемо тримати таку високу планку і надалі, на онлайн-навчанні.

На закінчення зустрічі і магістри, і наставник прийшли до висновку, що студентське життя – це як ковток свіжого повітря, наповненого новими знаннями, зустрічами, подіями, навіть у такий нелегкий для всіх нас час! І за це ми не втомимося дякувати нашим захисникам і захисницям! Зі свого боку, на своєму «освітньому та професійному фронті», роблячи все для наближення нашою Перемоги!

Валентина МИХАЙЛЮК,
заступник старости групи магістрів 1 р.н. УІДтаМП

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook