«Ярмарок професій» на факультеті аграрного менеджменту: представлення компаній та визначення перспектив працевлаштування за фахом

4 жовтня 2023 року

   Майбутнє працевлаштування важливо як з особистої, так і з соціально-економічної точки зору, оскільки впливає на багато аспектів життя людини та суспільства в цілому. Важливо надавати належну увагу процесу пошуку та розвитку кар'єри, плануванню майбутнього і роботі над вдосконаленням професійних навичок.

   4 жовтня 2023 року  в онлайн форматі на факультеті аграрного менеджменту відбувся захід "Ярмарок професій", де студенти мали змогу почути про діяльність провідних компаній та громадських організацій, отримати практичні поради щодо працевлаштування, а також познайомитись з відкритими вакансіями.
   Серед учасників заходу керівники та представники провідних компаній і громадських організацій. Загалом участь у "Ярмарку професій" прийняли більше 200 учасників, серед яких як індивідуальні підключення так і підключення академічних груп студентів факультету аграрного менеджменту з навчальних аудиторій.
  Компаніями учасниками «Ярмарку професій» стали ICL Growing Solutions, ТОВ "ГРОЗБЕР ІНВЕСТ", ІМК, Агросем, МХП, Bayer Crop Science, Укрлендфармінг, AgriAnalytica, асоціація “Український клуб аграрного бізнесу", громадські організації "Ліга розвитку науки" та  "Єдність громади - заможне село".
   Відкриваючи захід з вітальним словом до учасників звернувся декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, який насамперед подякував представникам всіх компаній, які долучаються до навчання студентства, надають можливість проходити практичне стажування на підприємствах, працевлаштовують студентів та випускників у свої компанії.
   Анатолій Остапчук наголосив, що сьогодні, завдяки спільній  плідній співпраці та старанням колективу, компаніям-партнерам, представникам бізнесу, раді роботодавців, УКАБУ  НУБіП України – це більше, ніж платформа для набуття вмінь і навичок, це місце безпеки, підтримки та розвитку.
   Начальник відділу з працевлаштування випускників та видачі документів про вищу освіту Лідія Галайдюк привітала учасників, відмітивши, що такі заходи є запорукою успішного працевлаштування студентів та випускників. Лідія Галайдюк відзначила, що відділ з працевлаштування випускників та видачі документів про вищу освіту готовий до співпраці з компаніями, а також до сприяння у пошуку роботи студентами і випускниками.
   Про діяльність та можливості працевлаштування в компаніях розповіли представники бізнесу та громадських організацій: Роман Сластьон - керівник бізнесу в Україні, ICL Growing Solutions; Василь Копильчук - директор ТОВ "ГРОЗБЕР ІНВЕСТ"; Анастасія Сень - заступниця генерального директора з питань персоналу аграрної компанії ІМК; Ірина Конончук Ір - член правління громадської організації  "Єдність громади - заможне село"; Юлія Центелевич -  HR-директорка компанії Агросем; Олена Азєєва - керівник відділу професійного навчання Агрохолдингу МХП; Віктор Тиркало - президент громадської організації "Ліга розвитку науки"; Дмитро Зоргач - керівник стратегії розвитку інноваційних технологій контролю бур'яну, управління активами гербіцидів в Bayer Crop Science; Яна Сіліян-Возна - менеджер (управитель) з персоналу Укрлендфармінг; Наталя Пахуча - менеджер з персоналу компанiї AgriAnalytica.
   Виступаючі надали контактну інформацію та перелік відкритих вакансій, що буде розміщено на сторінці факультету аграрного менеджменту сайту НУБіП України у вкладці "Працевлаштування".
   Керівник міжнародних програм факультету, програмний координатор проекту "Агрокебети" Олена Ковтун приєдналась до виступів та зауважила, що на сайті agrokebety.com є активні вакансії і кожен студент або випускник, який прагне працювати за фахом може спробувати відправити резюме та отримати роботу.
   Учасники заходу мали можливість отримати відповіді на поставлені запитання наживо, а також спілкувались за допомогою чату.
   У фіналі зустрічі декан Анатолій Остапчук закликав до співпраці, побажав мирного неба, міцності, згуртованості, студентам успішно пройти відбори, співбесіди і знайти своє робоче місце на ринку праці, працюючи на благо нашої країни, розбудову нашої економіки.
 
Віримо в ЗСУ! Слава Україні! 

Лариса Карпенко, заступник декана 
факультету аграрного менеджменту

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook