Викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту розширюють горизонти суспільної взаємодії

4 жовтня 2023, 10:00

Викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту завжди є активними учасниками заходів, метою яких є вирішення актуальних питань сучасного розвитку суспільства.

Так, в національному комплексі «Експоцентр України» відбулася конференція лідерів суспільної взаємодії, участь в якій прийняв професор кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Дмитро Лазаренко.

 

Під час конференції Дмитро Олександрович представив проектну діяльність в рамках реалізації Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору», а також ознайомив учасників з перспективними інвестиційними проектами відбудови України.

Як один з підписантів Маніфесту Iндустії 5.0., Дмитро Лазаренко також ознайомив керівників бізнес-об’єднань, галузевих асоціацій, кластерів, громадських організацій, університетів з положеннями національної доктрини переходу до сучасних індустріальних стандартів на державному та регіональному рівні.

У підсумку, наголошуючи на важливості взаємодії різних зацікавлених сторін для забезпечення розвитку Індустрії 5.0 в Україні, Дмитро Олександрович ознайомив бізнес-спільноту, наукові й освітні установи, та організації громадянського суспільства з пріоритетними напрямками відновлення виробництва і підтвердив свою готовність до спільної розробки та реалізації необхідних для цього проектів програм та політик.

  


Анна ДЕРГАЧ,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook