Наукова бібліотека презентує нові книги: читайте та розвивайтесь разом з нами

5 жовтня 2023 року
   Одним з найголовніших завдань наукової бібліотеки є заохочення свого читача до саморозвитку, до розширення власного світогляду та розвитку критичного мислення за допомогою читання.

    Для своїх користувачів університетська книгозбірня щороку пропонує новинки з мотивуючої, науково-популярної та художньої літератури. Для поповнення фонду такими книгами бібліотекарки проводять ретельний аналіз видавничої продукції та обирають найкращі, найактуальніші видання.
   У вересні 2023 р., завдяки коштам, які виділила для бібліотеки профспілкова організація університету, ми закупили 48 найменувань різної сучасної та цікавої літератури. Особливу подяку хочемо висловити Ростиславу Тарасенку, голові первинної профспілкової організації НУБіП України та Анні Новаковій, голові профбюро наукової бібліотеки.
   Перш за все, хочемо представити дуже важливу колекцію книг про війну.

   Наступна добірка – мотивуюча та науково-популярна література. Кожен знайде для себе ту особливу книгу, що відкриє для вас нові можливості та познайомить з безмежно цікавим світом науки.

   Хочемо звернути вашу увагу на книгу Олександра Солонько «Інфодемія. Зброя дезінформації у вірусну епоху». Автор розповідає як дезінформація стала зброєю масового ураження, як її використовують під час війни. ««Інфодемія» стала не тільки спробою осмислення глобальної пандемії, але й частково записками на полях російської війни проти України в кінетичній, інформаційній, віртуальній та смисловій площині», – зазначає Олександр Солонько.
   Книга під авторством Юрія та Юлії Нестеряків й Олександра Клименко «Від Майдану до Майдану. Новітня історія української журналістики (1989–2019)» особливо буде цікава нашим майбутнім журналістам, адже є першим комплексним дослідженням новітньої історії української журналістики та розвитку національного інформаційного простору України.

   Наступна добірка – це художня література українських та зарубіжних авторів.

   Для когось книга – це дзеркало, за допомогою якого можна пізнати себе. Або це вікно, чи, навіть, двері до нових можливостей. Дехто використовує читання для втечі від важкого сьогодення, а для когось це просто затишний притулок для самовідновлення. В будь якому разі, після прочитання книги, кожен отримує свою порцію дофаміну.
   Тож, запрошуємо поціновувачів читання до нас за новинками.

Неллі Маркова-Пипко,
заступниця директорки наукової бібліотеки

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook