Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму відвідали Чемпіонат Київської області зі спортивного туризму

3 жовтня 2023 року

     У рамках відзначення Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні 27 вересня 2023 року на території Ботанічного саду Національного університету біоресурсів і природокористування України кафедрою готельно-ресторанної справи та туризму проведено ряд святкових.

  У продовження святкування науково-педагогічні працівники кафедри відвідали Чемпіонат Київської області зі спортивного туризму, який відбувся в урочищі Снітинка, Фастівського району за ініціативи Федерації спортивного туризму Київської області та за підтримки управління молоді і спорту Київської обласної військової адміністрації.
  Даний захід спрямований на обмін досвідом між туристськими клубами та секціями, зміцнення дружніх зав’язків; організацію змістовного активного відпочинку та пропаганду масового спортивного туризму; перевірку та підвищення рівня технічної й тактичної майстерності спортсменів-туристів.
  Змагання проводились з дотриманням вимог проведення всеукраїнських спортивних заходів в умовах воєнного стану.
  Програмою чемпіонату передбачалось дві частини змагань: спортивна і конкурсна. Спортивна частина включала в себе комбіновані змагання з пішохідного та гірського туризму «Смуга перешкод»; водного туризму; орієнтування; велотуризму. Конкурсна ж програма складалась з: знавців туризму; в’язки вузлів; кухарів; розпалювання багаття та інше.
 
 
 
 
  Викладачі кафедри отримали незабутні враження від даного заходу. Відбувся обмін досвідом з колегами та фахівцями туристичної сфери. Дійшли домовленостей щодо участі студентської команди НУБіП України у наступному чемпіонаті, організації подорожей студентів, які навчаються за спеціальностями «Туризм і рекреація» та «Готельно-ресторанна справа» по туристичним об’єктам рідного краю. Запросили учнів шкіл, які брали участь у змаганнях, до університету з профорієнтаційною метою.
        

  Щиро вдячні Федерації спортивного туризму Київської області за можливість долучитись до заходів спрямованих на розвиток спортивного туризму та сприяння формуванню здорового способу життя.

 

 
Світлана МЕЛЬНИЧЕНКО,
завідувач кафедри
готельно-ресторанної справи та туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook