Завітали до Музею історії НУБіП України

6 жовтня 2023, 8:39

Відповідно до затвердженого плану 11 група 2 курсу 212 спеціальності разом із куратором групи – професором кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А. К. Скороходька Ткачук Світланою Алімівною відвідали культурно-освітній, навчальний і науково-дослідний заклад університету – Музей історії НУБіП України.

Розпочали екскурсію з експозицій, що розміщені у коридорах 3 корпусу. З нами працювала працівник Музею – Тетяна Миколаївна Чумак.

ЇЇ розповідь нас дуже зацікавила, ми дізналися про найвагоміші факти з історії університету, значні події, тих людей-фахівців, керівників закладу, які створювали освітянський імідж, надавали вагомих знань студентам, закріплюючи позиції нашого Університету як одного з найкращих закладів вищої освіти в Україні.
Студенти дізналися і про визнання нашого Університету за кордоном серед фахівців аграрного сектору та науковців. Ознайомилися з науковими досягненнями вчених Університету. Музей НУБіП України є унікальним місцем де починаєш відчувати гордість за університет, високий рівень гідності, створені за ці роки традиції, наукові школи, освітні програми.
Хочемо висловити щиру вдячність Чумак Т.М. за проведену екскурсію.

СЛАВА НАШОМУ УНІВЕРСИТЕТУ! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ!

 

 

куратор 11 групи 2 курсу, професор Ткачук С. А., студенти 11 групи

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook