Кафедра ТІДП успішно завершила цикл відкритих лекційних занять в осінньому семестрі 2023/2024 навчального року

5 жовтня 2023 року

Цього тижня кафедра теорії та історії держави і права провела останню заплановану відкриту лекцію в осінньому семестрі 2023/2024 навчального року. 4 жовтня 2023 року Ірина Андрушко прочитала лекцію з навчальної дисципліни «Правова культура особистості» на тему «Особливості застосування правових норм в різних галузях права» для студентів 2 курсу гуманітарно-педагогічного факультету (спеціальність «Професійна освіта») у змішаному форматі.

 

Лекторка ознайомила студентів з теоретичними та практичними аспектами правової культури учасників трудових відносин. Значну увагу було приділено написанню правових документів у цій сфері. Зокрема, про вимоги до структури та змісту закону та підзаконного нормативно-правового акту, а також судового рішення, порядок укладення трудового договору, а також особливості написання резюме, автобіографії, рекомендаційного листа  та проведення співбесіди (інтерв’ю) при влаштуванні на роботу, враховуючи і особливості організації трудових відносин в умовах воєнного стану.

 

Лекційне заняття відвідали колеги з кафедри – Анна Мельник, Олена Попова, Людмила Протосавіцька, Віра Качур, які відзначили високий рівень педагогічної майстерності лекторки.

І хоча осінній цикл відкритих лекційних занять у 2023/2024 н.р. від викладачів кафедри ТІДП закінчився, але незабаром будуть сплановані нові. Їх прочитають науково-педагогічні працівники із значним стажем викладання. Хто саме? Слідкуймо за оголошеннями!

 

Кафедра теорії та історії держави і права

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook