Відкрита лекція к.т.н., доц. Пилипенка А.П.

5 жовтня 2023, 10:47

2 жовтня 2023 року, відбулась відкрита лекція кандидата технічних наук, доцента кафедри механіки Пилипенка Андрія Петровича з дисципліни «Динаміка і міцність та механіко-технологічні властивості сільськогосподарських матеріалів» на тему «Механіко-технологічні властивості добрив як об’єкту механізованого внесення в ґрунт», яка була прочитана для студентів 3 курсу повного терміну навчання та 2 курсу скороченого терміну навчання, освітнього ступеню «Бакалавр», спеціальності 133 - «Галузеве машинобудування» факультету конструювання та дизайну.
Механіко-технологічні властивості добрив є основою при проектуванні процесів та розробці і налаштуванні технологічного обладнання для транспортування, перевантаження та внесення добрив різних видів.
Володіння знаннями щодо фізико-механічних характеристик та технологічних властивостей кожного виду добрив дозволяють фахівцям проводити удосконалення, налагодження та проектування нових сільськогосподарських машин, що працюють як з класичними так і новими марками добрив.
Під час лекції було підкреслена необхідність застосування різних типів добрив для забезпечення високої врожайності, наведені методики визначення механіко-технологічних показників добрив різних видів та відповідне випробувальне обладнання.
Лекцію проведено на високому науково-методичному рівні з використанням сучасних мультимедійних засобів. Тема лекційного заняття і структура плану лекції відповідала робочій програмі навчальної дисципліни.
Зображення, що містить одежа, особа, Обличчя людини, сорочка

Автоматично згенерований опис Зображення, що містить одежа, особа, чоловік, у приміщенні

Автоматично згенерований опис
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook