Відгук про відкриту лекцію професора кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Цимбал С.В.

6 жовтня 2023, 10:10

 

03 жовтня 2023 року відбулася відкрита лекція професора кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей гуманітарно-педагогічного факультету Цимбал С.В. для бакалаврів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, 1 групи, 1 року навчання спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням».


На обговорення була винесена тема «Biotechnology», яка переросла у жваву дискусію щодо проблем виникнення біотехнології, порівняння сучасної та класичної біотехнології, становлення та розвитку біотехнології, що таке біоінформатика опісля активізації пасивного запасу фахової лексики та базових граматичних кліше.


В основу лекції Цимбал С.В. використала проектний метод навчання, заохочуючи студентів до дослідницької діяльності та використовуючи різні режими роботи студентів, організовуючи роботу на лекції в співпраці.


В аудиторній роботі задіяні всі види розвитку іншомовної мовленнєвої активності: аудіювання, читання, письмо, усне монологічне та діалогічне мовлення, роздатковий матеріал та ТЗН.
Наприкінці викладач підсумувала виконане, пояснила домашнє завдання. Відкрита лекція проведена на високому рівні, відповідає науково-методичним вимогам, мета досягнута.


Тетяна Вознюк

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook