Кафедра продовжує знайомство з майбутніми абітурієнтами

6 жовтня 2023 року
НУБіП України

З метою проведення профорієнтаційної роботи серед школярів представники кафедри тракторів, автомобілів та біоененргоресурсів продовжують відвідувати школи та ліцеї Івано-Франківської області.

Школярі 10-х та 11-х класів були проінформовані щодо правил прийому та наявність у НУБіП України підготовчих курсів до мультидисциплінарного тесту, що надають можливість їх випускникам отримати додаткові бали під час вступу до університету на механіко-технологічний факультет та спеціальність 274 «Автомобільний транспорт».


На завершення випускникам шкіл було роздано інформаційні буклети про спеціальність, також посилання на сторінки в соціальних мережах та на веб-сайт НУБіП України та механіко-технологічного факультету.


Маємо на меті продовжувати профорієнтаційну роботу в даному напрямку та максимально охопити відповідними заходами учнів 9-х - 11-х класів шкіл та ліцеїв.


За сприяння в організації зустрічі з проведення профорієнтаційної роботи, висловлюємо подяку адміністрація шкіл та ліцеїв. Чекаємо на навчання до нашого університету! 

 

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook