ВЧЕНА РАДА ФАКУЛЬТЕТУ ТВАРИННИЦТВА ТА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ

22 вересня 2023, 19:17

       21 вересня 2023 року, відбулося чергове засідання вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів за головування Руслана Кононенка.

    На початку засідання, Руслан Кононенко висвітлив підсумки діяльності факультету за місяць та поточні завдання, які стоять перед колективом, наголосив на максимальній зосередженості та відповідальності викладачів кафедр, за реалізацію освітнього процесу. Він закцентував увагу на активізації профорієнтаційної роботи, майбутній проміжній атестації студентів та виховних процесах студентського середовища.

    Далі були розглянуті питання порядку денного. Перше питання про виконання державного замовлення в 2023 році на факультеті тваринництва та водних біоресурсів та забезпечення набору студентів за умов договору доповів декан факультету Руслан Кононенко. Він наголосив на складних умовах вступу абітурієнтів та проблемах формування контингенту студентів, а також звернув увагу на роль профорієнтаційної роботи, не зважаючи на хороші результати вступної кампанії.

    Далі були розглянуті питання порядку денного, а саме: про звіт про роботу Ради молодих вчених факультету тваринництва та водних біоресурсів доповідала голова ради Наталія Грищенко, а про роботу Ради аспірантів факультету тваринництва та водних біоресурсів відзвітувався голова Ради аспірантів Богдан Коваленко.



     Про наукову роботу та план наукової роботи факультету на 2023-2024 навч. рік доповів директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва Дмитро Уманець.

     Вченою радою також були рекомендовані до друку навчально-методичні матеріали, підготовлені науково-педагогічними працівниками факультету.

     За усіма пунктами порядку денного проведено обговорення та шляхом відкритого голосування 18 членів вченої ради прийняті відповідні рішення.

     Також на засіданні вченої ради були розглянуті й інші питання життєдіяльності факультету.

Секретар вченої ради факультету, доцент
Людмила Зламанюк

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook