Відкрита лекція професора кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології Миколи Радзиховського з дисципліни «Санітарна вірусологія»

10 жовтня 2023 року

   Згідно плану відкритих лекцій на факультеті ветеринарної медицини, 25 вересня 2023 року професор кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології Микола Радзиховський прочитав відкриту лекцію з дисципліни «Санітарна вірусологія» для студентів 3 курсу СК ОС «Магістр» спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» на тему: «Лікувальні властивості вірусів – вірусотерапія». Лекція відбулась у дистанційному форматі на платформі Zoom Meetings.

   Матеріал лекції був викладений у доступній формі й логічній послідовності, якісно і зрозуміло для студентів, а також – в доброму темпі. Лектор впродовж всього заняття вміло підтримувала зацікавленість аудиторії. Варто відзначити добре продуману структуру лекції, якісний ілюстративний матеріал, використання якого полегшувало сприйняття студентами нової інформації. Під час лекції були висвітлені питання застосування вірусів у якості лікувальних засобів у боротьбі не лише з бактерільними антигенами, а й вплив онколітичних вірусів на онко-пухлини.

   На відкритій лекції були присутні завідувач кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології Володимир Мельник, відповідальна від факультету ветеринарної медицини за проведення відкритих лекцій доцент Наталія Бойко, всі викладачі кафедри. Проявили цікавість до лекції викладачі інших кафедр факультету ветеринарної медицини Павло Шарандак і Андрій Розумнюк.

   Викладачі, які були присутні вказали, що лекція прочитана на високому методичному і науковому рівні з використанням різноманітних елементів подачі інформації.

Володимир Мельник, зав каф. епізоотології,
мікробіології і вірусології

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook