Студенти-першокурсники на екскурсії в музеї НУБіП України

6 жовтня 2023 року
    Відвідування музею історії вашого університету завжди є цікавим та пізнавальним, а особливо для студентів-першокурсників. Так відбулося і цього разу, студенти навчально-наукового інституту енергетики, автоматики та енергозбереження ЕЕЕ-23001б, ЕЕЕ-23001б під керівництвом своїх наставників, доцентів кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Андрія Березюка та Олександра Окушка отримали можливість до єднатися до історії НУБіП України.
    Працівниця музею Тетяна Чумак радо і привітно зустріла відвідувачів та провела дуже цікаву та пізнавальну екскурсію. Студенти мали змогу познайомитися з історією своєї Альма-матер, її знаменитими випускниками та ознайомитись із різноманітністю експонатів музею. Відділи музею, шо присвячені різним етапам становлення нашого університету, а саме: становленню сільського господарства на території України та історії становлення майбутнього передового аграрного університету, Другі світовій війні та АТО, періоду відновлення Голосіївських інститутів, освіти УСДА, підписанню перших міжнародних угод, культурно-масового життя студентів та сучасній діяльності ННІ та факультетів НУБіП України були показаний у світлинах, історичних документах та старовинних артефактів. Тож представлені різноманітні експозиції підкорили студентів своєю різноманітністю.
 
    Особливий інтерес у студентів викликала секція, присвячена Навчально-науковому інституту енергетики, автоматики та енергозбереження. Де було представлено багато цікавих історичних довідок про створення, розвиток, становлення та внесок у розвиток наукових досліджень у галузі енергетики та автоматизації України.
    Музейний фонд НУБіП України містить низку цікавих експонатів, які мають унікальний науковий та суспільний потенціал. Вони допомагають формувати світогляд студентів та сприяють розвитку їхньої життєвої позиції.
 
    Відвідування музею стало для студентів не лише цікавим та захоплюючим, а й корисним та пізнавальним досвідом. Вони отримали можливість підвищити свої знання та розширити свій кругозір. Це також стало можливістю краще зрозуміти значення університету в нашій країні та його внесок у розвиток науки та освіти.
    Висловлюємо подяку екскурсоводу музею Тетяні Чумак за незабутню екскурсію музеєм Національної університету біоресурсів і природокористування України. Ваш ентузіазм та глибокі знання історії університету зробили цю екскурсію незабутньою.
 
    Відвідування Музею історії НУБіП стало чудовим досвідом для студентів-першокурсників. Це допомогло їм зрозуміти, що їхній університет та інститут мають велику історію та видатних випускників, а відвідування музею стало можливістю відкрити для себе нові знання та підвищити свій культурний рівень.
 
 
Березюк А.О.
доцент кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій

Окушко О.В.
В.о. завідувача кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook