Робоча нарада: розглянуто стан постановки на військовий облік студентів, виховної роботи в кампусі та інші актуальні питання

10 жовтня 2023, 10:30
  Відбулася робоча нарада, участь у якій взяли керівники підрозділів і служб університету. Вони розглянули ряд актуальних питань життєдіяльності вишу.

  З аналізом постановки на військовий облік студентів набору 2023 року виступив начальник підрозділу військової мобілізації та взаємодії із Збройними Силами України Геннадій Ржевський. Він звернув увагу на дотримання вимог законодавства в цьому питанні, наголосив на неможливості зарахування на навчання студентів, які не перебувають на військовому обліку в ТЦК та СП та університеті і не мають актуальних на сьогодні військово-облікових документів. У разі невиконання особистих зобов’язань щодо оновлення цих документів та не постановки на військовий облік, порушники будуть відраховуватися з числа студентів. І для вирішення цього питання за поточний тиждень, як засвідчив діалог керівників факультетів та ННІ, деканати і директорати мають знаходити консенсус з працівниками цього підрозділу.

 

 

  Про стан організації виховної роботи ННІ і факультетів у студентських гуртожитках доповів директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Сергій Михнюк. Він акцентував увагу на виконанні доручення ректора про посилення роботи зі студентською молоддю у кампусі. Мова йшла про ефективність зустрічей членів ректорату зі студентськими активом гуртожитків, а працівників відділу виховної роботи та студентських справ, заступників директорів ННІ та деканів факультетів з виховної роботи, наставників академічних груп та вихователів гуртожитків з усіма мешканцями кампусу.

 

  Питання оплати за навчання – конкретно по факультетах і ННІ (про що по ходу розмови звітували їх очільники) – підняв проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук. Він також торкнувся роботи сумісників у нашому університеті. Цю ж тему прокоментував і начальник юридичного відділу Андрій Бова.

 

 

  Було розглянуто і ряд інших питань життєдіяльності університету.


Пресслужба універитету
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook