Профорієнтаційна робота в Верхівнянській філії Житомирського агротехнічного фахового колледжу

11 жовтня 2023, 15:38

   06 жовтня 2023 року до Верхівнянського коледжу, від факультету Захисту рослин, біотехнологій та екології Національного університету біоресурсів і природокористування України, завітав доцент, кандидат біологічних наук кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна - Башта Олена Валентинівна.

  Профорієнтаційні заходи були проведені для учнів Верхівнянської філії Житомирського агротехнічного коледжу.

  Під час бесіди студенти отримали інформацію про зміст спеціальностей, за якими ведеться підготовка на факультеті, a також їх актуальність на ринку праці.

  Зустріч була спрямована на популяризацію спеціальностей факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, інформуванні про сучасну матеріальну базу університету та кадрове забезпечення освітнього і наукового процесів.

  Майбутнім абітурієнтам факультету було надано інформацію про навчання, умови проживання в гуртожитках, дозвілля, міжнародне стажування студентів і майбутні місця працевлаштування випускників. Особливу увагу закцентовано на консультаційно-підготовчих курсах до ЗНО на 2023-2024 навчальний рік і можливості отримати додаткові бали при вступі до нашого університету на спеціальність 202 Захист і карантин рослин.


Башта О.В. доцент кафедри
фітопатології ім.акад. В.Ф. Пересипкіна
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook