Виробничники – студентам

11 жовтня 2023 року

Традицією в навчальному процесі за викладання дисциплін кафедрою рослинництва, стали лекції відомих виробничників, діяльність яких пов’язана з агрономією.  Тютюнник Владислав Анатолійович, 11 жовтня 2023 року, провів лекцію для студентів бакалаврського та магістерського освітніх рівнів, щодо проектування технологічних процесів в рослинництві.

Тютюнник В.А. – відомий в Україні фахівець, який починаючи свою діяльність агрономом по захисту рослин , нині працює директором ТОВ Inter-AgroLab. Виробництво завжди поєднував з аналітичним та науковим аналізуванням процесів, що дозволило йому захистити в 2016 році дисертаційну роботу та отримати ступінь кандидата сільськогосподарських наук. Багатогранний досвід лектора дозволив донести до студентів найбільш гострі позиції в проектуванні, впровадженні технологічних процесів та логістиці збирання , доробки та транспортуванні продукції рослинництва. Тютюнник В.А. на прикладах діяльності закордонних фермерів, щодо можливості отримання рекордних врожаїв, довів тісний взаємозв’язок зонального розміщення господарства та можливого рівня отримання врожайності культур.
У першому семестрі 2023/2024 навчального року це вже третя лекція від виробничників, які з задоволенням заслухали бакалаври та магістри агробіологічного факультету. Серія таких лекцій буде продовжуватись і разом з ними буде зростати фаховий інтерес студентів до навчання, формування необхідних компетентностей та закріплюватись зв'язок з виробництвом.  
 

Світлана Каленська,

Завідувач кафедри рослинництва


 

 
 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook