ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА КОМПЛЕКСНА ПЕРЕВІРКА САНІТАРНОГО СТАНУ СТУДЕНТСЬКИХ КІМНАТ ГУРТОЖИТКУ №6

12 жовтня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   Дотримуючись концепції виховної роботи в НУБІП України, щодо посилення роботи органів студентського самоврядування на рівні гуртожитків та покращення санітарного стану студентських кімнат, раз на місяць проводиться комплексна перевірка гуртожитку №6.

   11 жовтня 2023 року за участі декана факультету ветеринарної медицини Миколи Цвіліховського, заступника декана з навчально-виховної роботи Тараса Савчука, вихователя гуртожитку Юрія Масаловича та завідувача гуртожитку Тетяни Василевич пройшла планова перевірка кімнат гуртожитку №6. Комісія відвідала та оцінила стан кімнат факультету ветеринарної медицини.

 

 

   Зауважили, що студенти відповідально ставляться до питання дотримання чистоти в кімнатах та місцях загального користування. Загалом стан кімнат добрий.

 

   Студентам нагадали правила внутрішнього розпорядку у гуртожитках НУБіП України, санітарного стану кімнат і місць загального користування, а також обговорили різні питання, які стосуються проживання та побуту.

 

 

   Також, комісія відмітила відмінний санітарний стан місць загального користування, за що дякуємо адміністрації та студентам гуртожитку.

   Гуртожиток - це рідний дім для кожного хто проживає у ньому, тому треба берегти його і підтримувати чистоту.

Вихователь гуртожитку від ФВМ
Юрій Масалович

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook