Активна профорієнтаційна робота

11 жовтня 2023 року
НУБіП України

Формування контингенту здобувачів освіти значною мірою залежить від своєчасної та якісної профорієнтаційної роботи.

Представники кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів у складі завідувача Євгена КАЛІНІНА та доцента Івана КОЛЄСНІКА зустрілися з учнями випускних класів Чернівецької області.

Під час зустрічі представники кафедри розповіли про Національний університет біоресурсів і природокористування України, механіко-технологічний факультет та спеціальності, за якими буде здійснюватися набір студентів у 2024 році. Зосередили увагу на 274 спеціальності «Автомобільний транспорт», а також проінформували про організацію освітнього процесу та умови вступу.

 

Майбутні абітурієнти отримали вичерпні відповіді на всі запитання щодо особливостей вступної кампанії, переліку документів для вступу, умови проживання у студентських гуртожитках, студентське дозвілля та студентське самоврядування. Також випускникам були роздані інформаційні буклети про спеціальність, посилання на сторінки в соціальних мережах та на веб-сайт НУБіП України і механіко-технологічного факультету.

Кафедра висловлює вдячність адміністраціям шкіл та ліцеїв за зустріч та можливість проведення профорієнтаційних заходів.


Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook