Що ж таке «Школа українського республіканця» очима студентів?

12 жовтня 2020 року

«Школа українського республіканця» - це місце сили та натхнення, це дім на три дні в якому немає місця смутку, це фестиваль який дійсно є показником, як університет може стати не лише місцем навчання, але й місцем духовного виховання, емоційного та культурного обміну, активної громадської позиції та крутої комунікації. Цей фестиваль відчиняє перед студентами нові можливості для вдосконалення своєї ідентичності та внесення важливого вкладу в майбутнє країни.


Кожен рік цей фестиваль збирає сотні учасників. Для нас, студентів, ці три дні є найочікуванішою подією року. Бо саме це свято про розвиток, набуття нових навичок, спілкування та комунікацію, творчість, відкритість в своїх думках та діях, підтримку, змагання, командну роботу та веселощі.


Протягом трьох днів ми приймали участь в різноманітних творчих, спортивних, кібер змаганнях; випробовували свої інтелектуальні здібності, створювали стартапи для університету, багато спілкувались, сміялись та просто отримали задоволення від кожної хвилини проведеної тут.
«Школа українського республіканця» - це велика та дружня сім’я, де кожен почуває себе комфортно, безпечно, просто як вдома.
Дякуємо студентському самоврядуванню за круту організацію та шалені емоції. Ви дійсно крута команда, ми вас любимо!

Влада Залозна, спеціальність «Екологія», 4 курс, 1 група
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook