Study visit гуманітаріїв до Університету прикладних наук Остфалія (Зудербург, Німеччина)

13 жовтня 2023 року

Відбувся освітній візит до Німеччини професора, доктора педагогічних наук, професора кафедри соціальної роботи та реабілітації гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України Дар’ї Супрун, на запрошення Комітету «International Ostfalia Workshop Suderburg» www.ostfalia.de/en/pws/launer/ взяти участь у «7-му семінарі з сучасного менеджменту, діджиталізації, сталого розвитку та соціальних наук», Університет прикладних наук Остфалія (Зудербург, Німеччина) (https://www.ostfalia.de/cms/de/h/

Даний Міжнародний семінар є підготовчим етапом до наступної Конференції з сучасних досліджень у сфері менеджменту (CoSiM), яка відбудеться 24-27 листопада 2023 року онлайн (https://institutfuerdienstleistungen.com/en/7th-conference-2023/)

В Townhall м.Ільцена під час устрічі з преставниками мерії (Юрген Марквардт, мер Ільцену та Дагмер Хіллмер, мер Зудербурга), адміністрацій, громадськості та наукової спільноти Дар’я Миколаївна мала нагоду висвітлити звіт з дослідження «МІЖКУЛЬТУРНИЙ ДІАЛОГ: освітній менеджмент та соціальна згуртованість».

Робоча група воркшопу відвідала професійні школи, що затребувані серед молоді завдяки роботі 24/7 штату під керівництвом Штефана Новачін (Stefan Nowatschin).

В кампусі університету прикладних наук Остфалія відбулося подальше обговорення аспектів управлінської та лідерської інтуїції, цифровізації, сталого розвитку тощо. Красою та затишком вразили визначні пам'ятки університетського містечка. Також учасники воркшопу мали нагоду відвідати індустріальний та університетський Гамбург.

Відзначився відвідинами Bionsect Circular Inseconomy (альтеративне виробництво), Шверин та гостиною Шверинського замку та парламенту.

Надсучасними стартапами, проектними ідеями та поглядами вразила наукова та бізнес спільнота Інституту досліджень майбутнього та оцінки технологій у Берліні.

 Усі івенти воркшопу знайшли безвідкладне висвітлення у масмедіа.

Візитові події, безумовно, нададуть Нашому Університету незабутній досвід з дослідження новітніх можливостей в рамках міжнародної співпраці. Завдячуючи професійній організації провідні європейські фахівці висвітлили досвід з актуальних питань та отримали новітні робочі інструменти провадження кращих європейських практик в ракурсі соціальних інновацій у соціальних вимірах освітніх процесів. Таким чином, ми отримали можливість впровадити та примножити інноваційний досвід європейського зразка, який має здійснюватися в раціональному поєднанні з інноваційним досвід українських науковців у сфері сучасної освіти у форматі соціальної згуртованості.

        

Окремо завдячуємо за неймовірний досвід професору, доктору, директору програми International Ostfalia Workshop Suderburg 2023 Маркусу А. Лаунеру, https://www.ostfalia.de/cms/en/pws/launer/conferences/ та за можливість ще з більшою віддачею та наснагою робити свою справу та поширювати ідеї інтелектуального, раціонального, позитивного задля розвитку соціуму, де немає місця війні....міжнародні колеги стоячи вшанували нашу країну...

Вікторія БУДЕГАЙ, асистент кафедри соціальної роботи та реабілітації

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook