Бухгалтер і аудитор: все про професії, від вибору до навчання

13 жовтня 2023 року
Викладачі кафедри обліку та оподаткування продовжують профорієнтаційні зустрічі з школярами випускних класів м. Києва. Так, доценти кафедри обліку та оподаткування Катерина Шевчук та Наталія Кузик організували й провели зустріч з учнями середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №186 міста Києва.
     Професія бухгалтера є чи не найважливішою професією сучасності. Без бухгалтерського обліку не може обійтися жодна економіка світу. Можна з впевненістю стверджувати, що бухгалтер є фахівцем широкого профілю, адже професія вимагає глибоких знань у різних сферах: правознавстві, економіці, менеджменті, і, звісно ж, бухгалтерському обліку та оподаткуванні. Організована зустріч мала на меті зорієнтувати школярів у виборі майбутньої професії та ознайомлення з перспективами навчання в НУБіП України за освітньою програмою «Облік і аудит» зі спеціальності «Облік і оподаткування».
    Школярі із задоволенням прийняли участь у запропонованій вікторині щодо початкових знань в галузі обліку та з високим рівнем засвідчили обізнаність в економічній сфері. Результати проведеної вікторини показали, що школярі володіють окремими економічними термінами, мають зацікавленість в такій галузі знань.
    З розповіді викладачів учні дізналися про перспективи навчання, матеріально-технічну базу університету та сучасне програмне забезпечення навчального процесу, професійний досвід викладачів кафедри обліку та оподаткування й інших кафедр НУБіП України, можливості закордонного навчання та стажування.
    Також було акцентовано увагу на розуміння важливості підготовки до ЗНО. Це має бути фундаментальна, систематична підготовка, оскільки тести охоплюють річні теми із сьомого до одинадцятого класу. Це надзвичайно великий обсяг інформації. Тому потрібно готуватися дуже сумлінно і, звісно, отримати високий результат, щоб стати здобувачем ОП «Облік і аудит» в НУБіП України.
 
Олена БОЯРОВА,
доцент кафедри обліку та оподаткування

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook