Продовжуємо профорієнтацію: "Мар’яна Білоброва мріє стати ветеринарним лікарем"

13 жовтня 2023 року

Одним із найважливіших кроків у житті є вибір професії. Від того, яким буде вибір залежить, як складеться подальше життя та як ти в ньому будеш себе почувати. Вибір професії потрібно робити свідомо й обдумано.
Більшість молодих людей, які розмірковують про подальші освітні плани або про працевлаштування, намагаються знайти більше інформації про те, які бувають професії, й чим займаються їхні представники.
Важливо замислитися і над там, які вимоги професія пред'являє до здібностей людини, який рівень підготовки необхідний для оволодіння нею, де її можна здобути, чи дає вона перспективи кар'єрного росту чи затребувана професія на ринку праці.

Так, днями Білоброва Мар’яна та її мати Олександра Юріївна відвідали факультет ветеринарної медицини. Зараз Мар’яна навчається в 11 класі та чітко усвідомлює, що хоче стати ветеринарним лікарем. Мар’яна дуже любить домашніх тварин, хоче їм допомагати, цікавиться біологією та анатомією.

Мар’яна та Олександра Юріївна на власні очі побачили, як відбувається навчальний процес, коли у коридорах та аудиторіях є викладачі та студенти, як вирує студентське життя.
Заступник декана, доцент Жук Юрій Васильович розповів про кафедри факультету, вступ та матеріально-технічне забезпечення лабораторій.

Доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин імені академіка Касьяненка Стегней Микола Михайлович показав музей анатомії. Микола Михайлович провів справжнє заняття з анатомії, що приємно вразило наших гостей. Кожен експонат музею має свою історію і цікаві факти, про які можна розповідати і слухати дуже довго.

 

 

В.о. завідувача кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька Соломон В’ячеслав Віталійович розповів про ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс», де проходить навчальна, наукова та виробнича підготовка здобувачів освіти. Кожне практичне заняття відбувається саме тут. Лікарі клініки та викладачі використовують сучасне обладнання для навчання студентів.

 

Будемо дуже раді побачити Мар’яну серед студентів факультету ветеринарної медицини.
Двері факультету ветеринарної медицини завджи відкриті для зустрічі майбутніх абітурієнтів.
 

 


Віта МИХАЛЬСЬКА, доцент кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook