Аспіранти ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» взяли участь у бізнес-форумі

15 вересня 2023, 10:00
15 вересня 2023 року аспірант першого року навчання спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» ОНП ««Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Дмитро Стріховський взяв участь у галузевому бізнес-форумі виробників та переробників свинини «Зерно. Свині. М’ясо»
 
На участь у заході зареєструвалось майже 200 учасників – переважна більшість яких склали представники агробізнесу, які займаються виробництвом м’яса свинини або запланували інвестиції в свинарство у найближчій перспективі.
Відкриваючи форум директор Асоціації «М’ясної галузі» Микола Бабенко відзначив, що на сьогоднішній день інвестиції у свинарство можуть бути однією з найкращих перспектив для виробників продукції рослинництва за рахунок використання її для годівлі тварин.
Державну позицію на заході представляли перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький, т.в.о. Голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко, народний депутат України, член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Андрій Богданець.
  
На форум були також запрошені іноземні гості. Надзвичайну зацікавленість учасників форуму викликала презентація Нгуєна Ван Дієпа - директора компанії AVAC Vietnam - компанії-розробника першої вакцини від африканської чуми свиней. Дана тема стала однією із центральних і їй також була присвячена доповідь Президента Європейського ветеринарного союзу - «Перспективи застосування вакцини проти АЗС. Вимоги Європейського Союзу з питань ветеринарії та медицини в галузі свинарства».
Крім того, одним із спікерів заходу був Тоні Гуджер – керівник з маркетингу та комунікацій Асоціації незалежних постачальників м’яса (Великобританія), який виступив із доповіддю «Маркетинг м’ясної продукції на світовому ринку: вимоги, перспективи, переваги».
  
Стріховський Д.М. приймав активну участь у обговореннях та дискусіях з питань розвитку тваринництва та перспектив галузі. Впевнені, що залучення здобувачів ступеня доктора філософії до таких заходів дозволяє підвищити якість підготовки аспірантів ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
 
Гарант ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

Віталій Радько 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook