Загальні збори магістрів 2 року навчання ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження: готуємось до сесії та захисту кваліфікаційних робіт

16 жовтня 2023 року
  За ініціативи дирекції відбулися загальні збори магістрів 2 року навчання освітньо-наукових та освітньо-професійних програм спеціальностей 141 – Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка та 151 – Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології та їх наставників.

  Для посилення підготовки до заключної сесії та підготовки кваліфікаційних робіт директорат ухвалив рішення про зміни до графіка освітнього процесу і магістри 2 року навчання повернулись до очного навчання.

 

 

 

  У вступному слові директор інституту Віктор Каплун акцентував увагу студентів на максимально відповідальній і інтенсивній роботі у заключній частині семестру, особливо на відпрацюванні у аудиторіях лабораторних та практичних робіт. В інституті щотижнево формується адаптивний розклад, який враховує, насамперед, практико-орієнтовані складові навчального процесу. Навчання в очному форматі триватиме 2 тижні, далі екзаменаційна сесія в дистанційному форматі.

 

  Заступник директора інституту Віталій Савченко ознайомив магістрів з графіком освітнього процесу, етапами підготовки кваліфікаційної магістерської роботи та дослідницькою практикою у магістрів наукового спрямування.

 

 

  Відповідно до розпорядження №119 від 9 жовтня 2023 року проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадима Кондратюка магістрам освітньо-професійного спрямування були доведені основні етапи підготовки кваліфікаційної випускної роботи: подання на перевірку роботи на ознаки плагіату, проведення постерної конференції, проходження попереднього захисту робіт на кафедрах, заповнення індивідуальних планів та завершення формування сторінок магістрів на сайті НУБіП України. Виникли додаткові питання у Богдана Ничипоренка, Андрія Берковського, Юліїї Бережнюк і ін. Слушні пропозиції надійшли і від наставників Олександра Окушка і Світлани Макаревич.

 

 

 

  Вважаємо, що основний студентський загал успішно завершить проміжну атестацію та доопрацює матеріал, який покладено у зміст випускових робіт. Традиційно до екзаменаційних комісій інституту долучаються науковці-практики та представники бізнесу.
  Тож переконані, що наші магістри випускових курсів успішно вийдуть на фінішну пряму, а «дослідники» після сесії продуктивно проведуть експериментальні на практиках.


Віталій Савченко,
заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook