Family History in the State History

16 жовтня 2023 року

13 жовтня 2023 року відбулося перше секційне засідання конференції «Family History in the State History» за участі аспірантів кафедри спеціальності 032 «Історія та археологія».

Студенти-гуртківці 8 групи факультету ветеринарної медицини НУБіП України секції «Ukrainologist» англійськомовного наукового історичного гуртка «History of Ukraine. The History of Native Land. Family History» (науковий керівник – к.і.н., доцент кафедри міжнародних відносин та суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України Наталія Кравченко) провели власні дослідження історії родини та результати представили на конференції.

На цьому заході гуртківці Дар’я Агєєнко, Дарина Віннік, Ольга Голодняк, Олеся Кривенко, Софія Солдак поділились історією своєї родини. Було надзвичайно цікаво чути розповіді дівчат, які встигли виступити.

          

Вони дуже добре підготували потрібний їм матеріал та мали неперевершений результат. Студентки мали захоплюючі історії родин, навіть, якщо спершу людині здавалося, що нічого цікавого немає. У кожного гуртківця була своя унікальна розповідь, що поєднувалась із фотографіями, речами, нагородами та звичайно - усмішкою на обличчі, що являла собою теплоту та щирі емоції.

     

Без сумнівів всі знають в чому полягає знання історії своєї родини, адже це дослідження дає відчути, що історія це щось набагато більше, ніж фотографії. Бо не знаючи, хто або що на цьому кадрі зображені, фото перестає мати цінність. Але якщо за ними будуть стояти спогади, розповіді чи деякі документи, то все починає бути дедалі цікавішим і, захопившись, виникає бажання іти далі і далі, дізнаватись нові імена і долі.
Друге секційне засідання – за тиждень.

 

 

 

Антоніна Іванова, Дарина Віннік,
студентки-гуртківці секції «Ukrainologist»

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook