ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ НАШОГО ПРОФЕСОРА ВІТАЛІЯ ЛЕОНІДОВИЧА ЖЕМОЙДУ!

18 жовтня 2023 року

Адміністрація і весь колектив агробіологічного факультету вітає з 70-річчям  професора  кафедри генетики, селекції і насінництва

Жемойду Віталія Леонідовича!

Пишаємося Вашими професійними здобутками та науковими досягненнями, цінуємо можливість працювати в одному колективі і спільно реалізовувати креативні проекти та цікаві напрацювання, разом досягати нових звершень!
Професіоналізм, талант, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей дали змогу Вам досягти значних успіхів у Вашій діяльності, здобути шану та повагу серед колег та студентства.
Нехай Ваш шлях буде наповненим новими злетами й досягненнями, а людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.
Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, радості, щастя, злагоди й добробуту, сили і наснаги для здійснення усіх найсвітліших задумів. Нехай кожен день життя буде наповненим яскравими подіями, а всі плани й ідеї успішно реалізовувались. Нехай Ваші високий професіоналізм, досвід та відданість справі й надалі слугуватимуть на благо процвітання наукової та освітянської галузей.
Ми безмежно цінуємо Вашу людяність, щирість та раді нашій співпраці!
Нехай Господь береже Вас і подарує многії і благії літа!
 

З повагою, адміністрація й весь колектив агробіологічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook