Ректорат: контроль за питаннями безпеки, виконавською дисципліною і перебігом освітнього процесу

16 жовтня 2023 року

 

  Пройшло засідання ректорату, на якому обговорили питання життєдіяльності університету та план роботи на поточний тиждень.

  Відкрив засідання тимчасово виконуючи обов'язки ректора проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук. Він поінформував про відкриття в КНР Міжнародного Україно-Китайського інституту у місті Ліньї, де перебуває делегація університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком. Фактично, на урочистій церемонії відкриття був даний старт навчального семестру. А наші викладачі прибувають для читання лекцій та проведення практичних занять. Також Вадим Ткачук сконцентрувався на безпекових питаннях (звернувши увагу всіх керівників підрозділів не ігнорувати цю роботу), контролі за виконавською дисципліною і перебігом освітнього процесу. 

Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша продовжив тему безпеки навчального процесу (як в корпусах, так і кампусі), волонтерської діяльності університету, аспірантури (графік навчання, педагогічне навантаження, очна форма занять).

 

  Учений секретар Оксана Барановська говорила про перевірку структурних підрозділів університету, зокрема ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.
  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк розповів про реєстрацію наукових проєктів – для дорослих і молодіжні, організацію виїзних занять в НДГ та підготовку до збирання в них кукурудзи, контроль за відвідуванням занять і проведенням відкритих лекцій, «професій» (яка пройде 18 жовтня на агробіологічному факультеті).

 

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних робіт у гуртожитках і університетській пасіці, звернув увагу на необхідність заощадження енергоресурсів. За його словами, у зв’язку із затриманням опалювального сезону у житлових масивах, до 1 листопада на тепло у гуртожитках розраховувати не доводиться, адже це прерогатива міста.

 

  Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба університету
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook