УЧАСТЬ В РОБОТІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH AGRO - 2023»

3 жовтня 2023, 11:01

В Національному університеті біоресурсів і природокористування України на базі кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві механіко-технологічного факультету відбулась IІІ Міжнародна науково-практична конференція «Occupational Safety and Health Agro - 2023»

В роботі міжнародної конференції взяли участь: директор канадського інституту охорони праці, сертифікований спеціаліст з безпеки праці США та Канади Tonia Sulkhova; керівник Школи керування ризиками при журналі «Охорона праці» Джаннет Аршимова та генеральний секретар ISSA Mining (Німеччина) Helmut Ehnes.

Незмінною модераторкою конференції була доцент кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Тамара Білько.

Доповідачі виступили з актуальними матеріалами та результатами досліджень щодо методів аналізу причин у внутрішніх розслідуваннях подій та основних трендів навчання питанням безпеки праці в Європі і світі.

В роботі конференції також приділили належну увагу наступним актуальним питанням аграрної галузі та лісового комплексу: охороні здоров’я та безпеки праці; практичним аспектам керування професійними ризиками на підприємствах; охороні праці та особливостям роботи в лісовій галузі в умовах воєнного стану; управлінню охороною здоров’я працівників.

 

В міжнародному заході прийняли участь співробітники кафедри надійності техніки, студенти та співробітники факультету конструювання та дизайну. Міжнародна науково-практична конференція «Occupational Safety and Health Agro - 2023» проходила за участі студентів освітнього ступеню «Магістр» спеціальності «Галузеве машинобудування». Серед них здобувачі вищої освіти, що навчаються за наступними освітніми програмами: ОПП «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва», ОНП «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва», ОПП «Обладнання лісового комплексу», ОПП «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва».

Співробітники кафедри надійності техніки вдячні організаторам за надану можливість участі в міжнародній конференції.

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА! СЛАВА УКРАЇНІ!

Андрій Новицький,завідувач кафедри

Олександр Банний,доцент кафедри

 надійності техніки

 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook