Ректорат: контроль за ходом освітнього процесу, готовність до опалювального сезону і активізація закупівель за державні кошти

9 жовтня 2023 року
  Пройшло засідання ректорату, на якому обговорили питання життєдіяльності університету та план роботи на поточний тиждень.

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував увагу на оплаті за проживання у гуртожитках курсантів кафедри військової підготовки, навчальному процесі в аспірантурі (очне і онлайн-навчання), перебігу заходів «Школи першокурсника» і «Школи українського республіканця».

 

 

  Учений секретар Оксана Барановська спинилася на готовності до проведення вченої ради: сьогодні розпочинається перевірка ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, який буде заслухано на її засіданні.
  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк розповів про контроль за ходом освітнього процесу, стан підготовки наукових проєктів для подання на експертизу до МОН, організацію конкурсу наукових проєктів молодих вчених, укладання договорів на виконання досліджень за рахунок коштів спеціального фонду. В НДГ заплановано збирання кукурудзи на зерно.

 

  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик проінформував про перебіг освітнього процесу, контроль за проведенням 12 відкритих занять та завершення процедури вибору магістрами вибіркових дисциплін для вивчення у 2-му семестрі.
  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про стан господарських робіт. Зокрема на автодромі, знятті аварійних та сухостійних дерев на території університету. Зараз є можливість заміни вікон в кількох гуртожитках. Центральним лишається питання підготовки до опалювального сезону – університет до нього вже готовий.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук звернув увагу на активізацію в університеті закупівель за державні кошти: слід максимально їх обґрунтовувати і здійснювати контроль за пропозиціями (для останнього доцільно створити відповідну комісію).

 

 

  Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба університету
 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook