ВИВЧАЄМО ЗБУДНИКІВ ХВОРОБ РОСЛИН

19 жовтня 2023 року

  Відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка "Фітопатологія". Для нових його членів було презентовано структуру web сторінки гуртка (https://nubip.edu.ua/node/127174) на сайті кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна. На веб-порталі структурована інформація про гурток: плани, звіти, фотоматеріали, досягнення та основні публікації.


  Надалі важливим питанням для обговорення була доповідь старости гуртка Руслана Круковського на тему "Екологічні особливості Fusarium oxysporum f. sp. cucumerinum Owen – збудника фузаріозного в’янення огірка". Доповідач розглянув дану проблему різнобічно, представивши результати досліджень симптомів хвороби, її шкідливість та акцентував увагу на екологічні властивості ізолятів гриба.

  Учасники гуртка активно долучалися до обговорення доповіді. Студенти ставили цікаві запитання та висловлювали свої погляди, ділячись власними досвідом. Обговорення спрямовувалося на пошук та розробку заходів для розв’язання проблем, пов’язаних з фузаріозом огірка і визначення напрямків подальших досліджень.

 

Назар Тарнавський

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook