ФОРМУЄМО НАВИЧКИ ДЛЯ НОВОГО ПОКОЛІННЯ ДОСЛІДНИКІВ

19 жовтня 2023, 15:19

На факультеті конструювання та дизайну, кафедри надійності техніки 19 жовтня 2023 року для студентів освітнього ступеню «Магістр» спеціальностей 192-«Будівництво та цивільна інженерія» та 133-«Галузеве машинобудування» відбулась відкрита лекція на тему «Методика написання наукової статті: навички для нового покоління дослідників». Доповідачем була доцент кафедри надійності техніки, кандидат сільськогосподарських наук Мельник Вікторія Іванівна.

Учасники заходу отримали безцінні поради щодо структури, стилю та підходів до написання та оформлення наукових статей.

Лекторка висвітлила основні кроки написання наукової статті, розкрила важливі моменти для вибору видання для публікації, його оцінювання та аналізу. Вона також детально зупинилась на обговоренні кожного структурного розділу та метаданих статті для її подальшої успішної публікації. Учасники лекції були зацікавлені та активно взяли участь у дискусії, задавши питання та обговоривши ключові аспекти наукового письма.

Також було закцентовано увагу молодих вчених на наукових фахових журналах університету, в яких публікують актуальні дослідження в галузі механічної інженерії, електричної інженерії і електроніки, автоматизації та електронних комунікацій. Це електронний журнал «Наукові доповіді НУБіП України» та науковий журнал «Техніка та енергетика».

Логотип заголовку сторінки

C:\Users\user\Desktop\machinery_obkl_45x32_page-0001.jpg

Захід успішно завершився, залишивши всіх присутніх вдячними Вікторії Іванівні за її внесок у розвиток наукової спільноти. Спільно ми збагатимо світ знань та досліджень!


       


   


Олександр Банний, доцент кафедри надійності техніки,

заступник декана факультету конструювання та дизайну


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook