Відбувся внутрішній аудит готовності кафедри до підтвердження відповідності системи менеджменту якості університету вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015

19 жовтня 2023, 19:56
Згідно з Законом України «Про освіту» якість освітньої діяльності  визначається рівнем організації, забезпечення та реалізації освітнього процесу, що забезпечує здобуття особами якісної освіти та відповідає вимогам, встановленим законодавством та/або договором про надання освітніх послуг.
         У рамках підготовки до підтвердження відповідності системи менеджменту якості базового закладу вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015, відповідно до «Положення про систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти в національному університеті біоресурсів і природокористування України», відбувся внутрішній аудит кафедри організації підприємництва та біржової діяльності.
       Комісія у складі доц. Гуцул Т.А. (внутрішнього аудитора СМЯ НУБіПУ) та доц. Нагорного В.В. ознайомилась із відповідною документацією, перевірила її на предмет відповідності та оформлення чинним вимогам.
 
              Висловлені побажання та зауваження будуть враховані та опрацьовані.
 
Ольга Томашевська,
доцент кафедри організації

підприємництва та біржової діяльності 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook