Продовження плідної співпраці кафедри цивільного та господарського права з кафедрою інтелектуальної власності та приватного права КПІ ім. Ігоря Сікорського

19 жовтня 2023 року

    19 жовтня 2023 року завідувач кафедри цивільного та господарського права Олексій Піддубний відвідав Національний університет "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" для участі у фаховому семінарі з попереднього захисту дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії за запрошенням кафедри інтелектуальної власності та приватного права.

     На порядку денному був розгляд дисертації Аліни Золотар на тему "Захист прав на інтелектуальну власність в цифровому середовищі". Даний візит є продовженням плідної співпраці з колегами з спорідненої кафедри та укріплює наші багаторічні наукові і практичні звʼязки.

     За результатами обговорення всі присутні упевнились у високому рівні підготовки роботи і рекомендували працю до захисту, про що і було прийнято одноголосне рішення. Вітаємо дисертантку і її наукового керівника, завідувача кафедри інтелектуальної власності та приватного права д.ю.н., доцента Дарію Маріц і бажаємо успішного захисту у спеціалізованій вченій раді! 

 

Олексій Піддубний,

завідувач кафедри цивільного та господарського права,

д.ю.н., професор

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook