Група з теоретичної хімії в Університеті Фрібурга в Швейцарії шукає чудових кандидатів на посади аспірантів і наукових співробітників за допомогою стипендії уряду Швейцарії

20 жовтня 2023 року

Наша група з теоретичної хімії в Університеті Фрібурга в Швейцарії шукає чудових кандидатів на посади аспірантів і наукових співробітників за допомогою стипендії уряду Швейцарії.

Під керівництвом професора доктора Стефана Вучковича ми є молодою та прогресивною командою, яка зосереджена на квантовій теоретичній хімії.

Це унікальна можливість застосувати свої навички штучного інтелекту до важливих проблем квантової хімії. ШІ трансформує цю галузь і має широкий спектр застосувань у різних наукових дисциплінах, включаючи обчислювальний дизайн ліків, матеріалів і каталізаторів.

Щоб подати заявку та отримати нашу підтримку на стипендію Swiss Excellence Scholarship, надішліть електронний лист професору, доктору Стефану Вучковічу, на адресу [email protected]. Додайте своє резюме та короткий супровідний лист, у якому викладено ваш інтерес до квантової хімії.

Подати заявку можуть люди з такими фахами: хімія, фізика, штучний інтелект, інформатика, математика.

 

Стефан Вучкович Stefan Vučković

@stefan_theochem (Твіттер)

Доцент кафедри теоретичної хімії

Лауреат стартового гранту SNSF

Кафедра хімії

Науково-медичний факультет

Фрібурзький університет

Ch.  du Musée 9

CH-1700 Fribourg/Freiburg

Швейцарія

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook