Учні школи №36 м. Києва переконалися, що бухгалтер і аудитор – професії майбутнього

19 жовтня 2023 року
     Навчальний рік ще тільки розпочався, а учні випускних класів уже замислюються яку спеціальність і в якому університеті обрати після закінчення школи. Щоб допомогти їм в цьому, проконсультувати щодо підготовки до вступу, їхнього подальшого працевлаштування, разом з Володимиром Литвиненко до школи №36 школи імені С.П.Корольова міста Києва завітали доцент кафедри обліку та оподаткування Людмила Мельянкова та старший викладач кафедри Любов Миськів.
    Саме з актуальності професії почав розповідь про спеціальність «Облік і оподаткування» в.о. завідувача кафедри обліку та оподаткування, доцент Володимир Литвиненко.
    Під час зустрічі викладачі розповіли майбутнім абітурієнтам про унікальні можливості навчання та працевлаштування студентів, які надає НУБіП України, економічний факультет і, зокрема, кафедра обліку та оподаткування.
    Також, обговорили переваги спеціальності «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит», її актуальність та високий попит на фахівців цього профілю серед роботодавців. Адже, навіть під час кризи неможливо обійтися без бухгалтерів і аудиторів.
    Зустріч була дуже цікавою, інформативною та змістовною. Дітей цікавило абсолютно все. Особливо, чи буде робота бухгалтера в майбутньому відрізнятися від сучасної?! Адже програмне забезпечення набуває ще більшої автономності, і в майбутньому бухгалтер можливо буде спостерігачем за виконанням всіх необхідних операцій в комп’ютерній програмі.
      Але зрозуміло, що при всіх змінах бухгалтери залишаться, безумовно, цінними та потрібними фахівцями.
     Також учнів 10 і 11-х класів зацікавила участь у вікторині на ерудованість, яку підготував старший викладач кафедри Олег Криворот.  
      Усі школярі активно приймали участь і аплодували переможцям!
      Дякуємо адміністрації школи за надану можливість поспілкуватись з учнями, адже саме нинішній молоді потрібно зробити вірний вибір професії і в подальшому розбудовувати нашу Україну після Перемоги!
                                Чекаємо майбутніх студентів в стінах нашої alma-mater!

Тамара Гуренко, доцент
кафедри обліку та оподаткування
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook