Навчання з питань цивільного захисту

20 жовтня 2023 року

 

1Зовнішні загрози безпосередньо пов'язані з війною, виникненням глобальних техногенних екологічних катастроф спричиняють негативний вплив на населення та територію держави.

Рівень національної безпеки не може бути достатнім, якщо в загальнодержавному масштабі не буде вирішене завдання захисту населення, об'єктів економіки, національного надбання від військової агресії, надзвичайних ситуацій техногенного, природного або іншого характеру.

Тому актуальним залишається повноцінне нормативно-правове забезпечення захисту населення від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

234

В період з 17.10 по 19.10.2023 року директор коледжу Світлана Пилипишин, заступник директора з навчальної роботи Олег КАЛАТАЛО та провідний фахівець з питань цивільного захисту Володимир ГАХОВСЬКИЙ, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності в коледжі, пройшли навчання та перевірку знань у сфері цивільного захисту та безпеки життєдіяльності в Навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Тернопільської області.

Олег КАЛАТАЛО,
заступник директора з навчальної роботи
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook