Відкрите заняття старшого викладача кафедри іноземної філології і перекладу Конончук І. В.

20 жовтня 2023, 15:47

Для дипломата знання декількох мов є важливою складовою успішної кар’єри. Мова допомагає будувати міцні зв’язки, розуміти потреби й погляди інших народів та виражати свої ідеї чітко й точно. Знання мови країни перебування дозволяє дипломатам впливати на прийняття рішень, домовлятися про спільні політичні дії та вирішувати конфлікти шляхом діалогу.
19 жовтня 2023 року відбулося відкрите практичне заняття старшого викладача кафедри іноземної філології і перекладу Конончук Інни Валеріївни для студентів 3 курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації і регіональні студії» з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» на тему „Internationale Konferenz. Erste Kontakte.“

Присутні на занятті члени комісії проф., д-р пед. н. Амеліна С. М., доц. кафедри іноземної філології і перекладу, к. пед. н. Стрілець В. В., доц. кафедри іноземної філології і перекладу, к. пед. н. Пилипенко О. П., доц. кафедри іноземної філології і перекладу, к. пед. н. Зуенко Н.О. відмітили використання викладачем прийомів, що забезпечують активізацію студентів та вміння володіти аудиторією.
Практичний характер теми передбачав вироблення навичок знайомства та встановлення контактів на міжнародній конференції. Мотивовані та кмітливі міжнародники швидко засвоїли цей матеріал. Загалом заняття було проведене в атмосфері активної взаємодії.

Результати анкетування викладачів і студентів засвідчили високий науково-практичний та навчально-методичний рівень проведеного практичного заняття, його спрямованість на вироблення практичних умінь і навичок спілкування німецькою мовою.


Інна Конончук,
старший викладач кафедри іноземної філології і перекладу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook