Активна прикладна робота з 1 курсом на лабораторних заняттях з дисціпліни "Інформаційні технології"

20 жовтня 2023 року

    Студенти 1 курсу факультету інформаційних технологій активно засвоють практичні навички з дисципліни "Інформаційні технології". Цього тижня згідно навчального плану проводились лабораторні роботи з мережевих технологій. Студенти навчались обтискати мережеві кабелі, проводити первинне налаштування та діагностику мережевого обладнання. Також отримали практичні навички моделювання комп'ютерних мереж в програмному продукті Packet Tracer компанії Cisco.

    Також виконувалась студентами 1 курсу лабораторні роботи з використання IoT технологій. Під час занять студенти ознайомились з особливостями використання ІоТ технологій в різних галузях сільського господарства, зокрема з використанням безпілотних літальних апаратів. Вивчили різні типи, та особливості конструкції БПЛА, отримали практичні навички керування квадрокоптером.

 

   Слід відзначити, що за опитуванням, студенти 1 курсу дуже задоволені проведенням очного навчання, використанням сучасних цифових та комп'ютерних технологій під час занять. Їм імпонує, що факультет та кафедра комп'ютерних систем, мереж та кібербезпеки взмозі забезпечити високоякісними приладами, навчальними пристроями та матеріально-технічною комплектацією лабораторної бази під час занять.

 

Семен ВОЛОШИН,

доцент кафедри

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook